Kosár tartalma:

KAPCSOLAT

Üzemeltető:

S.C. MAGNUM CHARTA SRL
547134 VALENII DE MURES NR.187, jud. Mures, Románia
Cégjegyzék szám: J26-333-2012
Adószám: RO 30018158

Képviselő: Baki Sándor
Telefon: +40-747-918-892 (munkanapokon, hétfőtől péntekig, 09-17 óráig)
Online ügyfélszolgálat: www.konyvbazar.ro
Gyakori kérdések válaszai

Gyakori kérdések

A rendeléseket a Román Posta csomagszolgálatával kézbesítjük. A megrendelés beérkezését követően a csomagot lehetőség szerint aznap, de legkésőbb másnap postázzuk. A Román Posta a csomagot, távolságtól és mérettől függően általában 5 -7 munkanap elteltével kézbesíti. Erről postai értesítést küld ki, a csomagot a megrendelőnek az érteítés szerinti postahivatalban kell átvennie.

Amennyiben Ön nem a megrendelt terméket kapta vagy a csomag szállításkor sérült, illetve ha él a 14 napos elállási jogával akkor az adott terméket az Ön költségén vissza kell juttatnia hozzánk. A termék visszaérkezésétől számítva hibás termék esetén a lehető legrövidebb időn belül többletköltség nélkül küldjük Önnek a csere terméket, elállás esetén 30 napon belül átutaljuk az eredeti teljes összeget (termék + szállítás díját) az Ön által megjelölt romániai bankszámlára.

A vásárláskor kitöltendő cím adatok esetében a rendszer automatikusan megjeleníti az egyéb szállítási cím lehetőségének megadását. Alapesetben a számlázási címre küldjük a csomagot, amennyiben ez eltér a kívánt szállítási címtől, akkor a szállítási adatok megadásával lehet kérni a szállítást.

A rendelésről e-mail visszaigazolást küldünk. Ezért is fontos, hogy egy valós e-mail címet adjunk meg rendeléskor, valamint figyeljük a beérkező leveleket. A rendelés kézbesítése jelenleg a Román Posta csomagküldő szolgálatával történik. Amikor a csomagot feladjuk a postára akkor a rendelés státusza folyamatban lévőről befejezettre vált, amiről újabb e-mail értesítést küld a rendszer. Ezek után Ön már tudni fogja, hogy a csomagja úton van és a következő értesítést a Posta fogja küldeni.

A Kapcsolat oldalunkon található űrlapon keresztül illetve a hello@konyvbazar.ro email címen vagy a +40-747-918-892 telefonszámon (munkanapokon, hétfőtől péntekig, 09-17 óráig) veheti fel velünk a kapcsolatot.

Ebben az esetben a lehető legrövidebb időn belül, lehetőleg telefonon jelezze felénk a hibát. Amennyiben a rendelése még feldolgozás alatt van, akkor szívesen és díjmentesen korrigáljuk a kívánt címre. Amennyiben a csomag feladásra került, csak a szokásos módon tudjuk ezt javítani, vagyis ha a címzett ismeretlen jelzéssel visszaérkezik a termék hozzánk, azt a már helyes címre tudjuk újból postázni, sajnos csak újabb szállítási díj felszámításával.

Jelenleg csak Románia területére szállítunk. Amennyiben külföldről szeretne vásárolni, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken valamelyikén keresztül.

A megrendelt termékei általában egy csomagban érkeznek. Különleges esetben, nagyobb mennyiségű rendelés esetén vagy ha az adott termék különleges csomagolást igényel, akkor előfordulhat, hogy több csomagja érkezhet. Igyekszünk a lehető legkisebb szállítási költséggel dolgozni, ezért is számítjuk a szállítási költséget átalánydíjban, egységesen 15 RON 5 darab könyvig, illetve egységesen 20 RON 5 darabon felül, mérettől és súlytól függetlenül.

Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velünk

Országos szállítás

Román Posta-val szállítunk

Egyszerű 15 napos elállási jog

15 nap elállási jog, kérdés nélkül

Segítőkész ügyfélszolgálat

Vásárlás előtt kérdezzen, segítünk

100% biztonságos fizetés

Fizetés utánvéttel, áruátvételkor