Kosár tartalma:

Ügyfélszolgálat

Kérje segítségünket, készségesen állunk rendelkezésére

Elérhetőségeink

Tel: +40-747-918-892
(munkanapokon, hétfőtől péntekig, 09-17 óráig)
E-mail: hello@konyvbazar.ro

Vásárlással kapcsolatos gyakori kérdések

Rendelés és szállítás

A rendeléseket a Román Posta csomagszolgálatával kézbesítjük. A megrendelés beérkezését követően a csomagot lehetőség szerint aznap, de legkésőbb másnap postázzuk. A Román Posta a csomagot, távolságtól és mérettől függően általában 5 -7 munkanap elteltével kézbesíti. Erről postai értesítést küld ki, a csomagot a megrendelőnek az érteítés szerinti postahivatalban kell átvennie.

A vásárláskor kitöltendő cím adatok esetében a rendszer automatikusan megjeleníti az egyéb szállítási cím lehetőségének megadását. Alapesetben a számlázási címre küldjük a csomagot, amennyiben ez eltér a kívánt szállítási címtől, akkor a szállítási adatok megadásával lehet kérni a szállítást.

A rendelésről e-mail visszaigazolást küldünk. Ezért is fontos, hogy egy valós e-mail címet adjunk meg rendeléskor, valamint figyeljük a beérkező leveleket. A rendelés kézbesítése jelenleg a Román Posta csomagküldő szolgálatával történik. Amikor a csomagot feladjuk a postára akkor a rendelés státusza folyamatban lévőről befejezettre vált, amiről újabb e-mail értesítést küld a rendszer. Ezek után Ön már tudni fogja, hogy a csomagja úton van és a következő értesítést a Posta fogja küldeni.

Jelenleg csak Románia területére szállítunk. Amennyiben külföldről szeretne vásárolni, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken valamelyikén keresztül.

A megrendelt termékei általában egy csomagban érkeznek. Különleges esetben, nagyobb mennyiségű rendelés esetén vagy ha az adott termék különleges csomagolást igényel, akkor előfordulhat, hogy több csomagja érkezhet. Igyekszünk a lehető legkisebb szállítási költséggel dolgozni, ezért is számítjuk a szállítási költséget átalánydíjban, egységesen 15 RON 5 darab könyvig, illetve egységesen 20 RON 5 darabon felül, mérettől és súlytól függetlenül.

Postai információk

Szállítási információk

Jelenleg kizárólag csak a Román Posta csomagküldő szolgálatával szállítunk és csak Románia területére.
Amint rendszerünk e-mailban értesíti, hogy rendelése státusza feldolgozás alatt-ról teljesítettre változik, kérem figyelje fizikai postaládáját, mert a kézbesítési értesítést a Román Posta oda helyezi.

Postai információk

Az alábbi linken a Román Posta csomagküldő szolgáltatásának részletes információt olvashatja:
Posta Romana colete interne

Országos szállítás

Román Posta-val szállítunk

Egyszerű 15 napos elállási jog

15 nap elállási jog, kérdés nélkül

Segítőkész ügyfélszolgálat

Vásárlás előtt kérdezzen, segítünk

100% biztonságos fizetés

Fizetés utánvéttel, áruátvételkor