Kosár tartalma:

Ügyfélszolgálat

Kérje segítségünket, készségesen állunk rendelkezésére

Elérhetőségeink

Tel: +40-747-918-892
(munkanapokon, hétfőtől péntekig, 09-17 óráig)
E-mail: hello@konyvbazar.ro

Vásárlással kapcsolatos gyakori kérdések

Rendelés és szállítás

A rendeléseket a Román Posta csomagszolgálatával kézbesítjük. A megrendelés beérkezését követően a csomagot lehetőség szerint aznap, de legkésőbb másnap postázzuk. A Román Posta a csomagot, távolságtól és mérettől függően általában 5 -7 munkanap elteltével kézbesíti. Erről postai értesítést küld ki, a csomagot a megrendelőnek az érteítés szerinti postahivatalban kell átvennie.

A vásárláshoz feltétlenül szükséges adatokat rögzítjük a folyamat során. Éppen ezért jelenleg nincs regisztráció az oldalon, ennek hiányában is bárki bármikor vásárolhat.

A vásárláskor kitöltendő cím adatok esetében a rendszer automatikusan megjeleníti az egyéb szállítási cím lehetőségének megadását. Alapesetben a számlázási címre küldjük a csomagot, amennyiben ez eltér a kívánt szállítási címtől, akkor a szállítási adatok megadásával lehet kérni a szállítást.

A rendelésről e-mail visszaigazolást küldünk. Ezért is fontos, hogy egy valós e-mail címet adjunk meg rendeléskor, valamint figyeljük a beérkező leveleket. A rendelés kézbesítése jelenleg a Román Posta csomagküldő szolgálatával történik. Amikor a csomagot feladjuk a postára akkor a rendelés státusza folyamatban lévőről befejezettre vált, amiről újabb e-mail értesítést küld a rendszer. Ezek után Ön már tudni fogja, hogy a csomagja úton van és a következő értesítést a Posta fogja küldeni.

Az Ön személyes adatai csak a rendelése teljesítéséhez feltétlenül szükséges mennyiségben és módon kerülnek rögzítésre, mint neve, címe, e-mail címe és telefonszáma. Ezeket az adatokat a mindenkori hatályos GDPR adatvédelmi törvény szerint kezeljük, részletesen tájékozódhat ezekről az Adatvédelmi tájékoztatónkban.

Minden Románia területén értékesített könyv illetve szállítási szolgáltatás után TVA-t kell fizetnie. Amennyiben cégként vásárol, akkor a kiállított számla alapján a kifizetett TVA-t csökkenti cégének TVA adóalapját.

Jelenleg csak Románia területére szállítunk. Amennyiben külföldről szeretne vásárolni, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken valamelyikén keresztül.

A megrendelt termékei általában egy csomagban érkeznek. Különleges esetben, nagyobb mennyiségű rendelés esetén vagy ha az adott termék különleges csomagolást igényel, akkor előfordulhat, hogy több csomagja érkezhet. Igyekszünk a lehető legkisebb szállítási költséggel dolgozni, ezért is számítjuk a szállítási költséget átalánydíjban, egységesen 15 RON 5 darab könyvig, illetve egységesen 20 RON 5 darabon felül, mérettől és súlytól függetlenül.

Minden esetben hivatalos papír alapú számlát küldünk rendeléséről, melyet a rendelt termékeivel együtt, a csomagban talál.

Termék cserével, lemondással kapcsolatos gyakori kérdések

Visszatérítés és csere

Amennyiben Ön nem a megrendelt terméket kapta vagy a csomag szállításkor sérült, illetve ha él a 14 napos elállási jogával akkor az adott terméket az Ön költségén vissza kell juttatnia hozzánk. A termék visszaérkezésétől számítva hibás termék esetén a lehető legrövidebb időn belül többletköltség nélkül küldjük Önnek a csere terméket, elállás esetén 30 napon belül átutaljuk az eredeti teljes összeget (termék + szállítás díját) az Ön által megjelölt romániai bankszámlára.

Amennyiben Ön nem a megrendelt terméket kapta vagy a csomag szállításkor sérült, akkor az adott terméket az Ön költségén vissza kell juttatnia hozzánk. A termék visszaérkezésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül küldjük Önnek a helyes terméket, minden egyéb többletköltség nélkül.

Amennyiben a termék szállításkor sérült, akkor az adott terméket az Ön költségén vissza kell juttatnia hozzánk. A termék visszaérkezésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül küldjük Önnek a csere terméket, minden egyéb többletköltség nélkül. Amennyiben az adott termék már nem elérhető, akkor visszautaljuk az eredetileg fizetett teljes összeget.

A Kapcsolat oldalunkon található űrlapon keresztül illetve a hello@konyvbazar.ro email címen jelezheti felénk csere / sérült / hibás termék igényét, illetve elállási szándékát. Kérjük minden esetben tüntesse fel a rendelése számát és dátumát.

A Kapcsolat oldalunkon található űrlapon keresztül illetve a hello@konyvbazar.ro email címen vagy a +40-747-918-892 telefonszámon (munkanapokon, hétfőtől péntekig, 09-17 óráig) veheti fel velünk a kapcsolatot.

Ebben az esetben a lehető legrövidebb időn belül, lehetőleg telefonon jelezze felénk a hibát. Amennyiben a rendelése még feldolgozás alatt van, akkor szívesen és díjmentesen korrigáljuk a kívánt címre. Amennyiben a csomag feladásra került, csak a szokásos módon tudjuk ezt javítani, vagyis ha a címzett ismeretlen jelzéssel visszaérkezik a termék hozzánk, azt a már helyes címre tudjuk újból postázni, sajnos csak újabb szállítási díj felszámításával.

Amennyiben rendelése feldolgozás alatt van, tehát még nem került kiküldésre, akkor megváltoztathatja vagy lemondhatja rendelését. Mielőbb jelezze ügyfélszolgálatunk fele igényét, hogy időben tudjunk intézkedni. Amennyiben rendelését már átadtuk a Posta fele, ez esetben sajnos változtatásra már nincs lehetőségünk, a csomag meg fog érkezni Önhöz. Elállási jogával bármikor élhet a kézbesítéstől számított 15 napon belül, abban az esetben ha visszaküldi részünkre a megrendelt terméket, akkor visszautaljuk az eredeti összeget, amelyet fizetnie kellett.

Előrendelést sajnos nem tudunk felvenni. Ellenben feliratkozhat a termékek adatlapján található kívánság listára. Ha feliratkozik erre, akkor amint az adott termék újból elérhető lesz, azonnal email értesítést kap, hogy a termék rendelhető, a készlet erejéig.

Országos szállítás

Román Posta-val szállítunk

Egyszerű 15 napos elállási jog

15 nap elállási jog, kérdés nélkül

Segítőkész ügyfélszolgálat

Vásárlás előtt kérdezzen, segítünk

100% biztonságos fizetés

Fizetés utánvéttel, áruátvételkor