Forray Zoltán Tamás – Ősi ​hitünk I.
10,00 lei Kosárba teszem

Forray Zoltán Tamás – Ősi ​hitünk I.

10,00 lei

A ​magyar eredetkutatás nyelvészettel van bizonyítva finnugornak, mialatt az antropológia és a néprajz sokkal kisebb részt kapott, a régészettel együtt. De van egy senki által nem kutatott út, amely a vallás!
Tudjuk, hogy kb. 4500 éve indultak el azok az irányzatok, amelyek az emberiség világhoz, kozmoszhoz való kapcsolatát és feladatait próbálták megmagyarázni. Így születtek a különböző szervezett vallások, amelyek a királyok isteni hatalmát és származását és a fennálló társadalmi rendszert rögzítették.
Mezopotámia, Egyiptom, Perzsia, azték, maja, inka, hindu, buddhista, mohamedán, stb. vallási birodalma, amelyek élén mindig az uralkodó egyben főpap is volt. A magyar honfoglalás véletlenül nagyjából egybeesik a mohamedán hit erőszakos terjeszkedésének ázsiai következményeivel. 636-ban a perzsa birodalom megdől!!! Az arab moahmedán hittérítés ettől oly erőre kapott, hogy rövid idő alatt a kínai birodalom határáig terjedt. A magyar származás kulcsa itt van elrejtve!!
A perzsa birodalom területén még a sassanida dinasztia korában is éltek a pártos-szkíta leszármazottak és a MÁGOS papi törzs is.
A 636-os mohamedán győzelem következményei elől először északra húzódtak ezek a népek, majd újra szerveződve a kazár birodalom fő alkotói lettek. Innen már tudjuk őseink történelmét.
Ez a feltételezés megmagyarázza a déli kultúrájú, pártos viseletű, párduckacagányos, MAGOS főszervező törzsünk származását és szerepét történelmünkben.
Meg főleg azt, hogy hogyan lettünk magyarok!!

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

98 oldal · ISBN: 9634403735