Adyashanti – Jézus ​és a felébredés
50,00 lei Original price was: 50,00 lei.25,00 leiCurrent price is: 25,00 lei. Kosárba teszem
Akció!

Adyashanti – Jézus ​és a felébredés

Original price was: 50,00 lei.Current price is: 25,00 lei.

-50%

Jézus ​története csaknem két évezrede van hatással emberek, országok életére. Mára azonban, még ha többnyire Jézus mítoszaival elárasztott kultúrában nőttünk is fel, sokan úgy érezzük, hogy elszakadtunk tanításainak lényegétől. Ebben a könyvben Adyashanti arra bátorít minket, hogy Jézus életében és szavaiban meglássuk a legradikálisabb átalakulást: a lelki ébredés közvetlen és időtlen útját.

Jézus átlépte az összes határt, amely elválasztotta egymástól korának embereit. A világot abból a szempontból szemlélte, ami összeköt bennünket, és nem abból, ami megoszt. Adya ebben a könyvében a Jézus néven ismert ember lenyűgöző történetének újragondolásába kezd, megvizsgálva életét a születéstől a feltámadásig, hogy felfedje a világban való felébredés időtlen modelljét. A könyv végén — az evangéliumok archetipikus alakjainak és eseményeinek alapos vizsgálatát követően — Adyashanti “Krisztus megélésére” hívja az olvasót, kit-kit a maga egyedülálló módján.

Adyashanti műve több, mint személyes kapcsolódás Jézus történetéhez: egy olyan értelmezést kínál, amely az olvasót ugyancsak személyes megértésekre sarkallja.

Jóllehet Adyashanti leginkább zen buddhista tanítóként ismert a világon, azonban a Jézus és a felébredésből megtudhatjuk, hogy a szerzőt Jézus személye és története nem csupán őszintén érdekeli, de mélyen meg is érinti.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

260 oldal · ISBN: 9789639841468