Látó Anna – A ​különvonat utasai
5,00 lei Kosárba teszem

Látó Anna – A ​különvonat utasai

5,00 lei

1946 ​tavaszán egy pályaudvarra befut a kommunista emigránsok vonata. Több százan térnek haza, tele bizakodással. Közülük három asszonynak a sorsát beszélik el a kötetbe fogott történetek. Mindenikük életébe más-más módon szólnak bele a háború utáni valóság ellentmondásai; ami azonos, az indulás: a tavaszi pályaudvar, ahonnan különböző tájakra szóródnak szét. A művészettörténész Karola egy tengerészhez kötné az életét, ám jövőjük útjába áthághatatlan akadályok gördülnek.
Ágnes élete sem könnyebb. Férje pályájának kezdeti látványos felfele ívelése után nehéz esztendők következnek, el is tűnik egy időre, s csak évek múlva bukkan fel újra. Ágnes ebben a válságos időszakban találkozik azzal a férfival, aki teljessé teszi életét, de akitől el kell válnia.
A harmadik hősnő, Ilona élete szintén egy férfi sorsának függvényében alakul. Mindketten közéleti emberek, s a korszak társadalmi feszültségei beszivárognak kettejük viszonyába is; eljutnak oda, hogy úgy érzik, képtelenek tovább egymás mellett élni.
Mindhárom történet nyitott marad, az olvasó maga szőheti tovább.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

152 oldal, keménytáblás