Vágó Csaba – Texas ​Hold’em Poker
9,00 lei Kosárba teszem

Vágó Csaba – Texas ​Hold’em Poker

9,00 lei

Mi ​a limit nélküli hold ’em lényege?
Sokan egyszerű szerencsejátéknak tartják, ami nem sokban különbözik a rulettől, csupán golyó helyett kártyalapokat használ. Ám ha ez igaz, akkor miért nem rendeznek rulett-világbajnokságot, és miért látjuk azt, hogy a nagyobb pókerversenyek utolsó asztalainál rendre ismerős arcok ülnek? A póker a hozzáértők szerint sport, melyben szellemi képességeinket, tapasztalatunkat és olykor (megfigyelésen alapuló) megérzéseinket állítjuk csatasorba az ellenfél legyőzésére.
Akkor hát mi a fontosabb a pókerben: a tudás vagy a szerencse? Rövid távon a szerencse befolyásoló ereje tagadhatatlan, ám hosszú távon csak a kiegyensúlyozott játék lehet jövedelmező.
De ha sport, akkor lehet edzeni, fejlődni, hogy jobb játékosokká váljunk? A válasz egyértelműen igen. Megfelelő segítséggel és kellő tapasztalattal viszonylag gyorsan válhatunk nyerő játékosokká.
A póker olyan, mint az élet: ha elkezdünk játszani, folyamatosan döntéseket kell hoznunk, kockázatot kell vállalnunk, és olykor nehéz szituációkba kerülhetünk, ahol a józan mérlegelés lesz a legfőbb támaszunk. Egyszer nyerünk, és boldogok leszünk, máskor nagyon sok pénzt veszítünk, és talán még csak nem is hibáztunk. Ám ha sikerül megőrizni nyugalmunkat és stabilitásunkat, akkor hosszú távon biztosan nyereségesek leszünk. Mindenekelőtt elkötelezettségre, türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Aki jó pókerjátékossá akar válni, annak áldozatokat kell hoznia.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

208 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639685581