Alfred Brehm -Az állatok világa 3.
8,00 lei Kosárba teszem

Alfred Brehm -Az állatok világa 3.

8,00 lei

A 18. századtól számtalan tudós, utazó, kalandor szállt hajóra, dacolva az olykor zord tengeri viharokkal, hogy megvalósíthassák reményeiket és álmaikat, hogy megláthassák az elveszett Paradicsomot. Az Ő lelkesedésüknek köszönhetjük, hogy addig sosem látott élőlényekkel, ökoszisztémákkal gazdagodhatott a biológia tudományának tárháza. Darwin, Humboldt, Linné és Brehm mind ismert nevek ezen a tudományterületen, munkásságuk új mérföldkövet jelentett Földünk élővilágának megismerésében.

Brehm felhasználva saját megfigyeléseit úti élménytanulmányait alkotta meg az első olyan ismeretterjesztő művet, amely az állatok anatómiájának ismertetése helyett azok természetével, viselkedésével foglalkozik. 1863-ban jelent meg először nyomtatott kiadásban Az állatok világa.

Stílusa bármely korosztály számára közérthető, élvezetes, ugyanakkor bonyolult szakkifejezések nélkül tudományos alaposságú és könnyedén átlátható rendszerezettség jellemzi. A kötetek mindenképp hasznos tagjai lehetnek mind az otthoni, mind pedig a szakmai könyvtáraknak. Átfogó ismereteket nyújtanak az egysejtűektől a főemlősökig, egzotikus állatoktól a hazai ismertebb fajokig, a mikrobiológia érdekességeitől a bakteriológia láthatatlan világáig.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

230 oldal ISBN 9789637524660