Helga Fritzsche – Macskák -Hasznos tudnivalók vásárlásról, gondozásról, táplálásról, betegségekről
8,00 lei Kosárba teszem

Helga Fritzsche – Macskák -Hasznos tudnivalók vásárlásról, gondozásról, táplálásról, betegségekről

8,00 lei

– ​Nagyon sok felnőtt és szinte minden gyerek szereti a macskát. Ez a szeretet juttatja a kis állatot a különböző otthonokba, s egyre nagyobb számban lakótelepi lakásokba is.
– Vidéken, ahol a macska megtalálja természetes életfeltételeit, táplálékát, kevés gond van vele: naphosszat szunyókál, este kiengedik vadászni, s csak kiegészítő élelméről kell gondoskodni. De városokban tízezrével élnek olyan macskák, amelyek sohasem látnak egeret, pockot, gyakran nem megfelelő a táplálásuk, nincs lehetőségük a kellő mozgásra, vagy éppen kivadultan élnek törött üvegű pincékben.
– Helga Fritzsche mindenekelőtt azt hangsúlyozza, hogy még egy kis macska tartása is felelősséggel jár: élőlényként kell vele bánni. A továbbiakban pedig ehhez a bánásmódhoz nyújt segítséget minden téren, a berendezési tárgyaktól kezdve a tápláláson, szoktatáson, gyógyításon keresztül a fontosabb fajták ismertetéséig. Külön kitér a macskatartásból adódó problémákra, pl. a macskát nem kedvelő szomszédokkal való együttélésre, a család nyaralására vagy éppen a macska nyaraltatására stb. És külön fejezetet szentel a macskaszokásoknak, amelyek ismeretében jobban megérthetjük kedvencünket, s könnyebben boldogulunk vele. Szemléletes ábrák és érdekes fotók egészítik ki a mondanivalót.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

134 oldal · ISBN: 9637095209