Ben Elton – Pattogatott ​vérfürdő
15,00 lei Kosárba teszem

Ben Elton – Pattogatott ​vérfürdő

15,00 lei

Bruce ​Delamitri, a Tarantino-stílusú rendező Oscart kap a Vérbeli amerikai című filmjéért, amely hasonló a Született gyilkosok című elhíresült alkotáshoz. Emiatt nagy a felháborodás Amerikában: Delamitrit azzal vádolják, hogy filmjeivel ő gerjeszti az erőszakot.
Az emberek szerint a Vérbeli amerikaiban szereplő két gyilkos az ihletője azoknak a valódi gyilkosoknak, akik négy államban már kéttucatnyi embert öltek meg. Áruházi ámokfutóknak hívják őket, mert boltokban ölnek és rabolnak – teljesen értelmetlenül, csak az ölés élvezetéért. A rendőrség már hajtóvadászatot indított utánuk, országos ismertségnek örvendhetnek. Agresszivitásuk azonban nem hagy alább. Wayne és Scout a kor médiagyermekei, filmeken és televízió műsorokon nőttek fel.
Az Oscar-gála másnapjának hajnalán a két gyilkos megjelenik a filmrendező házában: szeretnék elérni, hogy Delamitri álljon ki a világ elé és vállalja a felelősséget az ő gyilkossági hullámukért, így ők megússzák a villamosszéket. Nincs is más elképzelésük túszaik szabadon bocsátásáról, minthogy azonnal teljes sajtónyilvánosságot kapjanak. Televíziós vitára hívják ki Delamitrit, ahol élet és halál a tét: egyenes adás a fogva tartottakkal. Rajtuk az ország szeme. Betartják-e ígéretüket, valóban szabadon engedik-e a családtagokat? Vagy megölnek mindenkit? Mit tanultak a filmekből? Milyen példákat mutat fel nekik a média, amelynek most végre ők lettek a főszereplői?

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

274 oldal · ISBN: 9630762668