László Lajos Tigrismosoly
7,00 lei Kosárba teszem

László Lajos Tigrismosoly

7,00 lei

Az ​1956-os magyar forradalom leverését követő lágy diktatúra utolsó vonaglásait eleveníti meg nagy erővel László Lajos-nak a Soros Alapítvány ösztöndíjával támogatott és kitüntetett regénye. Csúcspontja az a tüntetés, amely 1988. március 15-én zajlott az Országház előtt, amelyet még elfojtott az önkény.
Az évtizedekig tartó elnyomást, annak konfliktusait kíséri végig a szerző egy nagycsalád életében. Babai Sebestyén újságíró csendes lázadó, annak a közép-európai értelmiségnek a képviselője, amely a személytelen, de annál kíméletlenebb elnyomás első számú kárvallottja.
A család egzisztenciális vergődésének a folyamatába a jóvátételért kiáltó Barbara asszony személyében beleszövődik a nemzeti kisebbségek véres múltja. A közmegegyezést hirdető mosolygó diktatúra cselszövéseit, embertelenségét családi összefogással igyekeznek kivédeni, eközben megejtően szép szerelmek szövődnek. Ezt ábrázolja az író izgalmas, változatos könyvében, amely remélhetően nemcsak mementója lesz egy letűnt világnak, hanem előhangja is annak, amelyért oly sokat szenvedtek nemcsak a könyv szereplői, hanem azok is, akik kézbe veszik ás olvassák.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

284 oldal, puhakötés