Sveva Casati Modignani – Tangólecke
15,00 lei Kosárba teszem

Sveva Casati Modignani – Tangólecke

15,00 lei

„Az ​időt nem tudod megállítani, sem a boldogságot megfogni, de az emlékeidet dédelgetheted, mint én. Mindenemet, amim van, rád hagyom, a virágokat is, melyeket valaha te szedtél. Örökké szeretni foglak.”
Az Európa Danielle Steeljének, Signora Bestsellernek is nevezett arisztokrata származású írónő sikerének titka, hogy erős szenvedélyeket ábrázol megrendítő történeteiben.
A Tangólecke két nagy szerelem regénye. A főszereplő asszonyokat negyven év és hatalmas társadalmi különbség választja el egymástól: Giovanna, a lányát egyedül nevelő, 39 éves régiségkereskedő, akinek nincsenek ugyan anyagi gondjai, de férje elvesztése óta óvakodik a mély érzelmektől, és az elesetten tengődő idős hölgy, Matilde, akit a sors soha nem kényeztetett el, de mégis gyönyörű emlékei vannak. Egyikük előtt ott a jövő, a másik a boldog emlékek világában él.
Drámai körülmények véletlen összejátszása kell ahhoz, hogy a két asszony az 1990-es évek végén összetalálkozzon és barátságot kössön. Giovanna gondjaiba veszi az idős asszonyt, aki viszonzásul „életet lehel” a fiatal nőbe. Olyan bátorsággal és lelkierővel vértezi fel, hogy Giovanna végül egy csodálatos férfi oldalán fel meri vállalni az új szerelem kockázatát.
És a háttérben a gazdag Milánó a tangó ritmusára lüktet, mint a szív.

Országos szállítás Román Posta-val

  • 15 napos visszatérítés kérdés nélkül
  • Adja le rendelését 12 óra előtt és aznap postázzuk
Biztonságos oldal és fizetés

442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9632030915